Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikke
Servér en klassisk engelsk dessert, med hvid chokolade og kiwi, som prikken over i’et på enhver 3 retters menu.
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen groft, og kom den i en skål.
  2. Giv 1 dl piskefløde og honning et opkog, og hæld det over den hvide chokolade. Lad det stå i 1-2 min., og rør så rundt, til chokoladen er smeltet. Rør resten af fløden i, og sæt skålen i køleskabet i mindst 2 timer.
  3. Bland cremefraiche i cremen, og pisk det luftigt med en håndmikser. Opbevar tildækket i køleskabet.
  4. Frugt:
  5. Skær et tyndt låg af granatæblet ved at ridse gennem skallen hele vejen rundt. Løft låget af, og rids granatæblets skal i 4-6 både ved at følge de gule hinder. Bræk stykkerne fra hinanden, træk den tynde hinde af kernerne, og skub kernerne ned i en skål. Dæk med låg, og sæt dem i køleskabet.
  6. Skær skrællen af kiwifrugterne, skær dem i kvarte på langs, og skær dem i skiver. Læg dem i en skål, dæk med låg, og sæt dem i køleskabet.
  7. Myntesukker:
  8. Skyl og tør myntebladene. Hak dem fint sammen med sukker i en hurtighakker eller blender.
  9. Anretning:
  10. Knus marengskyssene groft, og vend dem i cremen. Fordél kiwistykkerne i bunden af 6 glas, og top op med creme. Drys med granatæblekerner og myntesukker. Servér straks.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge