Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vegetarisk
Falafel
(2 personer)
Arbejdstid: 45 min.
Stegetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 dåse kikærter
3 spsk mel
½ tsk groft salt
¼ tsk bagepulver
1 æg
1 spsk citronsaft
Dressing:
1 spsk citronsaft
¾-1 dl vand
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hæld væsken fra kikærterne og hak dem groft i en foodprocessor. Tag ca. halvdelen over i en skål og hak resten fint med afdryppede ærter, løg, hvidløg, mel, krydderurter og krydderier.
  2. Bland det sammen med de grofthakkede kikærter og tilsæt sammenpisket æg og citronsaft. Sæt farsen i køleskabet min. 30 min.
  3. Rør dressingen sammen.
  4. Skyl og slyng salaten og skær tomater, agurk og peberfrugt i skiver.
  5. Form farsen til kugler (som bordtennisbolde) og tryk dem let flade. Steg dem i varm olie på en pande eller i en frituregryde (180 grader) 3-5 min. Dryp af på køkkenrulle og anret i lune pitabrød med salat og dressing.
Tips!
Hvis farsen er lidt klistret, så dyp hænderne i mel, når kikærtebollerne formes.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge