Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Til trods for en lang ingrediensliste er falafel utroligt nemt at lave. Falafel kan både serveres som snack eller i pitabrød.
Sådan gør du:
  1. Hæld væden fra kikærterne.
  2. Skær løg og hvidløg i mindre stykker.
  3. Kom alle ingredienser i en blender eller foodprocessor, og blend til jævn masse. Du skal kunne forme små boller af dejen. Justér med æg eller mel.
  4. Varm olien op i en tykbundet gryde. Olien er varm nok, når man kommer en lille smule dej i, og det syder omkring det.
  5. Lav små boller af farsen, og frituresteg dem i olien, indtil overfladen er gyldenbrun. Tag dem op, og læg dem på et stykke køkkenrulle. Servér evt. med harissa.
Velbekomme!
Opskrifter: Helle Brønnum Carlsen og Louise Beck Brønnum
Foto: Jesper Glyrskov
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri