Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
At bage sammen er en rigtig hyggelig aktivitet. Børn elsker at ælte og forme dejen, duften fra ovnen er fantastisk – og følger I opskriften på disse boller, bliver resultatet meget lækkert.
Sådan gør du:
  1. Mærk på vandet, om det er lunt og fingervarmt. Det må ikke være for varmt. Smuldr gæren i lidt af vandet og tilsæt resten sammen med groft mel. Tilsæt salt og olie.
  2. Tilsæt gradvist hvedemel og ælt dejen. Tilsæt fyld og derefter mel, så dejen ikke bliver for tør. Lad dejen hæve ca. 45 min. et lunt sted til dobbelt størrelse.
  3. Ælt dejen igennem og del den i to. Tril dem hver til en pølse og del dem hver i 6 lige store stykker. Form boller og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Lad bollerne efterhæve et lunt sted ca. 30 min.
  4. Pensl bollerne med æg og drys evt. med frø eller kerner. Sæt bagepladen i en 225 grader varm ovn og bag bollerne 15-20 min. Det skal lyde hult, når du banker på undersiden af en bolle.
  5. Afkøl på en bagerist – og husk at bruge grydelapper til den varme bageplade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge