Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Glæd dem du holder af med en farseret lammesteg med grønsager og myntesovs.
Sådan gør du:
  1. Rør farsen sej med salt. Rør peber, mel, æg og mælk i. Rør, til dejen er smidig. Tilsæt pinjekerner og persille.
  2. Læg farsen på den udbenede lammekølle eller -bov og snør sammen med kødsnor.
  3. Gnid kødet med olie og læg det i et ovnfast fad. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
  4. Skru ned til 175 grader og steg yderligere 30-50 min., til kernetemperaturen er 75 grader (målt med stegetermometer).
  5. Lad kødet hvile og skær det i skiver lige før servering.
  6. Myntesovs: Rør yoghurt sammen med mynte, hvidløg og salt og tilsæt agurketern.
  7. Smag til med salt og peber. Kog grønsagerne i 4-5 min. i letsaltet vand og servér dem til kødet med myntesovs og kartofler.
Tips!
Lammestegen er fryse-egnet hvis det ikke er optøet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri