Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Farseret svinemørbrad
(8 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 50 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
15 g smør
evt. 1 fed hvidløg
2 spsk hvedemel
1 æg
Sådan gør du:
  1. Krydr den afpudsede mørbrad med salt og peber og brun den på alle sider på en pande med smør. Læg den på et fad og lad den afkøle.
  2. Sautér finthakket skalotteløg og evt. hvidløg bløde i en gryde med lidt smør i 5-10 min.
  3. Rør det hakkede svinekød sammen med 1 tsk salt og tilsæt friskkværnet peber, mel og æg.
  4. Rør skalotteløg/hvidløg, fintrevet citronskal, fennikel, salt og peber i farsen.
  5. Læg bacon- eller skinkeskiver ud i et rektangel på et stykke bagepapir. Bred farsen ud på bacon/skinkeskiverne. Dup mørbraden tør med køkkenrulle og læg den i midten. Pak fars og bacon omkring mørbraden ved hjælp af bagepapiret.
  6. Læg „farsbrødet” i et smurt ovnfast fad og steg det i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. Brug evt. et stegetermometer. Det skal vise 62-65 grader.
Tips!
Gør „farsbrødet” klar og sæt det i køleskabet, indtil det er tid til stegning.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri