Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Fasan er magert og fint kød, der her serveres med savojkål.
Fasan med savojkål og bacon
4 personer
Arbejdstid: 35 min.
Stege/kogetid: ca. 45 min.
Kødet er fryse-egnet
Ovnstegte kartofler:
Drys:
Sådan gør du:
  1. Steg bacon i en gryde, til fedtet smelter, og brun fasanbrysterne heri. Tag fasanen op og steg kålen i baconen i ca. 5 min. under omrøring. Krydr med peber, tilsæt 2-3 dl vand og læg kødet tilbage i gryden.
  2. Læg låg på gryden og dampsteg i ca. 15 min., til kålen og kødet er mørt. Smag til med salt og peber. Skær hvert fasanbryst i 3-4 stykker.
  3. Ovnstegte kartofler:
    Bland kartofler med olie og rosmarin på bagepapir i en bradepande. Sæt kartoflerne i ovnen ved 225 grader i ca. 45 min., til de er gyldne og møre. Rør et par gange under stegningen.
  4. Servér fasan med savojkål, bacon og ovnstegte kartofler.
Tips!
Vildtconsummé er en klar suppe kogt på vildt med en kraftig smag. Den kan koges på brunede fasanlår som f.eks. en klar hønsekødssuppe med urter. Suppen kan også indkoges, jævnes og bruges til vildtsovs.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri