Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Kom balsamico i en lille gryde og lad det koge, til det bliver sirupsagtigt – ca. 8 min.
  2. Rens fennikelknolden, halver den og skær stokken ud. Skær den i papirtynde skiver – brug gerne et skarpt rivejern.
  3. Vask eller skræl pærerne, udkern dem og skær dem i tynde skiver/både.
  4. Vend fennikel og pærer sammen med olivenolie, salt og peber og anret på 2 tallerkner.
  5. Fordel osten over salaten i små brud og dryp med den indkogte balsamico.
  6. Drys evt. med hakkede nødder. Server som forret eller dessert.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri