Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Denne kage er også god at bage, hvis det er ens „kagedag”, og man skal dele ud i skolen, i en forening eller på arbejde.
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommer med sukker, til det er skummende. Rør forsigtigt fintrevet skal af citron, citronsaft og kokosmælk i dejen. Bland hvedemel, bagepulver, stødt anis eller kardemomme og salt sammen og drys det i dejen igennem en si.
  2. og fintrevet squash i dejen. Pisk æggehviderne stive med 2 spsk sukker og vend dem i dejen. Hæld dejen i en smurt firkantet bradepandeform (35 x 25 cm), og bag kagen i ca. 45 min. ved 175 grader.
  3. Lad den færdigbagte kage afkøle på en bagerist. Rør glasuren sammen, smør den i et jævnt lag på kagen og drys med kokosmel. Skær kagen ud i passende stykker.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge