Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens populære skikkelser.
Sådan gør du:
  1. Drys: mandelflager Sæt vand over, sæt kryds i skindet på ferskenerne og kog dem nogle min. i vandet, til skindet løsner sig.
  2. Læg ferskenerne i koldt vand og pil skindet af med en lille kniv.
  3. Kog sukker og vand sammen til en sukkerlage. Kog ferskenerne møre ved svag varme – kogetiden afhænger af, hvor modne de er.
  4. Skær dem i halve og fjern stenene. Opbevar fersknerne i sukkerlagen, til de skal nydes. Sukkerlagen kan genbruges.
  5. Mos hindbærrene til en tyk puré eller sovs. Anret halve ferskener med hindbærpuré, kugler af is og drys med mandler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri