Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekagerBagværk
Den skønne og velsmagende tærte får et fantastisk finish, når ferskenskiverne lægges i et smukt mønster på toppen. Nyd den dejlige tærte med enten vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche til.
Sådan gør du:
  1. Kør de to slags mel, flormelis og smør sammen til en grynet masse i en foodprocessor eller hak det sammen med et mørdejsjern. Saml hurtigt dejen med sammenpisket æg og koldt vand og form den til en rund plade. Pak den ind og sæt den i køleskabet min. 1 time.
  2. Rul dejen ud på et meldrysset bord og læg den i en tærteform (26-28 cm). Prik bunden med en gaffel og sæt tærtebunden i fryseren 20 min.
  3. Varm ovnen op til 180 grader. Bag tærtebunden gylden og gennembagt ca. 20 min. og lad den afkøle.
  4. Rør marcipan, sukker og smør godt sammen – det kan også gøres i foodprocessoren eller med en håndmikser (riv marcipanen på den grove side af et rivejern først). Tilsæt æggene et ad gangen og derefter citrusskal. Fordel mazarinmassen på den forbagte tærtebund.
  5. Vask ferskner eller nektariner og halver dem. Fjern stenene og skær frugten i tynde både. Læg dem tæt på tærten og tryk dem let ned i mazarinmassen. Drys med sukker og bag tærten 35-45 min., til mazarinmassen har ”sat” sig.
  6. Lad kagen afkøle 10 min. i formen, før den flyttes over på et fad. Nyd tærten lun eller afkølet med det valgte tilbehør.
Tips!
Pensl evt. den færdigbagte tærte med siet marmelade, så overfladen bliver blank.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri