Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vaniljeisen er erstattet af en bagt vaniljecreme, og det hele er dækket af et tykt lag marengs.
Fersken melba med marengslåg
(2-3 personer)
Arbejdstid: 35 min.
Bagetid: ca. 30 min
Creme:
¼ stang vanilje
3 spsk. sukker
2 æg
Frugt:
Marengs:
1 knsp. salt
3 spsk. sukker
Sådan gør du:
  1. Creme:
    Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Læg vaniljestangen i en gryde med mælk, og giv det et stille opkog. Mos vaniljekornene sammen med sukker, og tilsæt æg. Rør det sammen, uden at ”piske” luft i æggene. Rør den varme mælk i æggene, og si cremen over i 2 ovnfaste skåle eller et ovnfast fad. Stil dem i et vandbad i ovnen ved 160 grader i ca. 20 min., til cremen akkurat har sat sig.
  2. Vask fersknerne, udsten dem, og skær dem i både. Rens hindbærrene.
  3. Marengs:
    Pisk æggehvider med salt til blødt skum. Pisk sukker i, og pisk til en blank marengs.
  4. Læg ferskner og hindbær på den bagte vaniljecreme. Dæk frugt, bær og creme fuldstændig med marengs, og bag desserterne i 8-10 min. ved 200 grader. Nyd desserten varm, lun eller afkølet.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri