Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Louisa Lorang: "Jeg kan godt lide disse koteletter med en simpel, syrlig kålsalat til. Servér også gerne grillet brød eller grillede grøntsager til".
Sådan gør du:
  1. Flæk fersknerne, og fjern stenen. Læg fersknerne på grillen med skindsiden nedad, og lad dem grille let, til skindet er til at trække af. Det tager 5-7 min.
  2. Kom de flåede ferskner i en skål, og blend dem med fintrevet ingefær, lime, fiskesovs og honning. Smag sovsen til med finthakket chili.
  3. Pensl imens koteletterne med lidt olivenolie, og grill dem på en varm grill i 5-10 min., til de er akkurat gennemstegte eller efter smag. Krydr med salt, og pensl dem med ferskendressingen de sidste min. på grillen. Top koteletterne med ekstra dressing, og servér straks.
Tips!
Du kan også bruge nektariner eller abrikoser til sovsen.
Velbekomme!
Opskrifter: Louisa Lorang (fra kogebogen "Grillbar")
Foto: Anders Schønnemann

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge