Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Ferskenmousse med hindbær
Arbejdstid: ca. 30 min.
Kogetid: ca. 10 min.
Størknetid: 1-2 timer
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
500 g ferskner
1 dl sukker
5 blade husblas
125 g sukker
Sådan gør du:
  1. Blanchér fersknerne i vand og hiv skindet af. Flæk dem og fjern stenene. Kog fersknerne møre i en lage af sukker og vand, og blend dem.
  2. Læg husblasbladene enkeltvis i koldt vand. Kom dem i en skål med likør og smelt dem over vandbad.
  3. Pisk æggeblommerne skummende med halvdelen af sukkeret, og pisk æggehviderne med resten af sukkeret.
  4. Lad blenderen med fersknerne køre, og tilsæt husblasblandingen i en stråle.
  5. Vend det sammen med æggeblommeskummet og cremefraiche, og vend æggehvideskum i til sidst.
  6. Fordél moussen i portionsglas og sæt dem i køleskabet 1-2 timer, til den er stivnet. Kom friske hindbær på toppen ved servering.
Tips!
Du kan gøre det enklere ved at bruge ferskner fra dåse.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri