Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

FiskKalorielet
Filodej er genial til at pakke alt muligt ind i. Prøv med fisk, kød, grønt eller frugt.
Sådan gør du:
  1. Tø filodejen op.
  2. Skræl pastinakkerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand.
  3. Blend de møre pastinakker med fedtstoffet og det meste af det sammenpiskede æg. (Gem lidt til pensling)
  4. Krydr med salt og peber. Læg filodejen fladt ud og fordel pastinakmosen på dejen.
  5. Læg laks på midten og rul dejen sammen. Pensl sammenføjningen og ydersiden med resten af det sammenpiskede æg.
  6. Læg filorullerne på bagepapir, der ligger ovenpå en bageplade.
  7. Bag dem i en varm ovn ved 200° i ca ½ time, til rullerne er gyldne og sprøde. Server rullerne med grøn salat.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri