Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Alt spiseligt fra indmaden af grisen bruges til finker, her er dog udeladt grisenyrer. Finker er en dejlig ret, som både skal koges godt mør og krydres.
Sådan gør du:
  1. Kog indmaden i suppen sammen med grønsager og krydderurter, til alt er godt mørt, ca. 45 min. Kog først leverstykkerne med de sidste 5 min.
  2. Hak indmaden fint eller kør den gennem kødhakkemaskinen.
  3. Rist spækket i en gryde og skum fedtegreverne fra, gem dem til senere.
  4. Brun først det skivede løg i lidt af det afsmeltede fedt, derefter den hakkede indmad. Kom æblebåde og svesker i og tilsæt lidt af suppen. Lad det koge i 5 minutter. Smag til med salt, peber og vineddike. Hvis retten er lidt svag i farven, kan der tilsættes kulør.
  5. Stærk rødbedesalat: ”Smut” skrællen af de kogte rødbeder og skær dem i smalle stave eller små terninger. Bland dem med æble og julesalat. Rør dressingen sammen og smag den godt til – den skal være stærk. Bland ingredienserne i.
  6. Servér finkerne med et drys fedtegrever, lidt hakket persille og den stærke rødbedesalat. Sæt ekstra vineddike på bordet til at dryppe på retten. Rugbrød serveres til.
Tips!
Det smager godt at riste en fintsnittet porre i lidt af det ferske, afsmeltede spæk, blande det med fedtegrever og drysse det på retten til sidst.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri