Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Traditionel bondekage, der kan beskrives som en tyk, sød pandekage med ris, og som smager fantastisk med syltede bær til.
Finsk risengrynskage
1 kage, 10-12 stk.
Arbejdstid: 20 min.
Bage/kogetid: ca. 50
3 æg
175 g hvedemel
75 g sukker
½ tsk. salt
Syltede jordbær:
jordbær (optøede)
150 g sukker
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Kog risene eller brug en rest.
  2. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med mel til en ensartet konsistens. Tilsæt gradvist mælken. Rør sukker, salt og kogte ris i dejen.
  3. Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir.
  4. Sæt kagen i ovnen ved 175 grader i ca. 50 min. Stik et træspid i kagen og tjek, at der ikke er rå dej på. Afkøl kagen lidt.
  5. Syltede jordbær: Smelt sukkeret i en tykbundet gryde til lys karamel og tilsæt jordbærrene. Lad dem få et opkog.
  6. Servér kagen lun med syltede jordbær og flødeskum.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri