Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Her har vi drysset pistacienødder på de lækre julesmåkager i stedet for det sædvanlige perlesukker.
Finskbrød med pistacienødder
Ca. 50 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 25 min.
375 g hvedemel
100 g sukker
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Ælt hvedemel, sukker, salt og smør sammen til en god blød dej.
  2. Tril dejen i fingertykke pølser. Drys en lille smule mel på bordpladen, så dejen ikke hænger fast. Tryk pølserne lidt flade og skær dem i ca. 4 cm lange stykker.
  3. Hak pistacienødderne mellemfint.
  4. Pensl stykkerne med sammenpisket æg og drys med pistacienødder.
  5. Læg småkagerne på bageplader med bagepapir og bag dem i 10-12 min. ved 175 grader.
  6. Lad kagerne køle af på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Tips!
I stedet for pistacienødder kan du bruge hakkede mandler eller hasselnødder. Vil du lave den helt klassiske, kan du drysse dem med perlesukker.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge