Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Grunddejen rækker til både finskbrød, konfettikager og syltetøjskager. Ønsker du derfor blot at lave finskbrød kan du bare nøjes med 1/3 del af dejen. Så bliver der ca 25 finskbrød.
Sådan gør du:
  1. Findél smørret i melet. Bland sukker i og tilsæt ægget. Saml dejen. Lad dejen hvile koldt en halv times tid, så er den nemmere at forme og udrulle.
  2. Tril dejen til fingertykke stænger. Tryk dem lidt på oversiden og skær dem derefter i ca. 4 cm brede snitter.
  3. Pensl dem med æg og dyp dem i tesukker og finthakkede mandler. Bag kagerne ved 185 grader i 6-8 min.
Tips!
Opbevares i dåse
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard Opskrift: Hanne Bloch Opskrifter:
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri