Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Kinesisk sursød sovs smager dejligt i mange forskellige sammenhænge. Her følger en opskrift hvor den karakteristiske sovs blandes med fisk.
Sådan gør du:
  1. Skær fisken i tern og krydr med salt og peber. Svits hvidløg og ingefær i en wok eller stegepande med olie 1 min.
  2. Tilsæt peberfrugt og sukkerærter og steg 1 min. '
  3. Tilsæt fisk, bouillon og resten af ingredienserne undtagen forårsløg.
  4. Giv det et opkog og lad retten simre 5 min., til fisken er gennemvarm.
  5. Tilsæt forårsløg og smag til med salt og peber – og evt. lidt mere farin/eddike.
  6. Server med kogte ris
Tips!
Fisk i sursød sovs er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri