Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Tomatsovs:
    Steg løgene klare i olie i en dyb pande. Tilsæt hvidløg og steg et minut.
  2. Skær tomaterne i tern og hæld dem i panden. Krydr med salt, peber og provencekrydderi. Kog et par minutter og tilsæt renset spinat. Lad den falde sammen. Drys evt. mandler i sovsen.
  3. Læg stykker af fisk i tomatsovsen med spinat og kog et par minutter.
  4. Sluk og lad fisken trække færdig i den varme sovs i ca. 5 min. Smag til med salt.
  5. Servér med brød, kartofler eller ris og evt. salat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri