Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Start med sovsen:
  2. Sauter finthakket skalotteløg, hvidløg og ingefær i en gryde med olivenolie og hæld tomaterne ved. Krydr med salt og peber og lad sovsen simre 15-20 min.
  3. Sæt bouillon eller vand over at koge og skru ned, så det holder sig lige under kogepunktet.
  4. Form farsen til boller med en ske og læg dem i den varme væske.
  5. Lad dem simre ca. 8 min. Tag bollerne op med en hulske og dryp dem af på køkkenrulle.
  6. Læg dem i dybe tallerkner med tomatsovs og drys med hakket persille.
  7. Server med kogte ris eller brød.
Tips!
I en snæver vending kan man bruge en færdig tomatsovs eller -suppe. Fiskeboller med tomatsovs er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge