Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Sprød fiskefilet med hjemmerørt remoulade.
Fiskefilet med citronremoulade
4-8 personer
Arbejdstid: 25 min.
Stegetid: 3-4 min. pr. fisk
1 æg
2 dl rasp
1 tsk. salt
Citronremoulade:
2 spsk. citronsaft
3 spsk. pickles
Sådan gør du:
  1. Vend fiskefileterne i sammenpisket æg og herefter i rasp blandet med salt og peber.
  2. Varm olie op i en gryde, og frituresteg fiskefileterne i få min., til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afdrypning på køkkenrulle.
  3. Citronremoulade: Rør mayonnaise med fintrevet citronskal, citronsaft, hakket pickles og hvidløg. Smag til med salt og peber.
  4. Servér fisken på rugbrød med remoulade, citronbåde og dild.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard/Opskrift: Karen Hare, Bente Nissen Lundsgaard og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri