Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Delikate fiskefrikadeller med dejlig, saftig coleslaw. Velbekomme!
Fiskefrikadeller med coleslaw
4 personer
Arbejdstid: 1 time
Marinerings-/hviletid:
Stegetid: 20 min.
Fiskefrikadeller:
2 tsk. groft salt
2 æg
evt. 1-2 tsk. mild karry
ca. 2½ dl mælk
2 spsk. olie
2-3 spsk. smør
Coleslaw (syrnet kålsalat):
1 spsk. æbleeddike
1 tsk. groft salt
1 tsk. sukker
evt. ½ tsk. kommen
Tilbehør: citronbåde og kartofler (eller rugbrød)
Sådan gør du:
  1. Fiskefrikadeller:
  2. Fisk i filet kan evt. hakkes i en foodprocessor eller på kødhakker. Rør den hakkede fisk i en skål med salt. Tilsæt fintrevet løg, peber, mel, æg og evt. karry. Rør godt, og tilsæt mælken lidt ad gangen. Rør farsen smidig. Stil skålen i køleskab i mindst 30 min.
  3. Rør fiskefarsen igennem og tilsæt mere mælk, hvis farsen er for fast.
  4. Form farsen til 12-15 fiskefrikadeller, og steg dem på en slip let-pande i smør og olie i 7-8 min. på hver side ved middel varme, til de er gyldne og gennemstegte.
  5. Coleslaw:
  6. Vend fintsnittet kål sammen med finthakket rødløg, groftrevet æble og eddike, sennep, salt og sukker. Rør det hele sammen, og læg det under let pres, f.eks. med en skål, eller stabl tallerkner ovenpå.
  7. Lad kålen marinere i mindst 2 timer eller natten over i køleskab, så væden trækker ud.
  8. Hæld væden fra kålen væk, og bland den marinerede kål med revne gulerødder og mayonnaise. Smag til med salt og peber og evt. kommen.
  9. Servér varme fiskefrikadeller med citronbåde, coleslaw og kartofler.
Tips!
Fiskefrikadellerne er fryseegnede (hvis fisken ikke har været frossen før).
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri