Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Her er lækre fiskefrikadeller med masser af rejer. De er altid populære på frokostbordet eller til middagsmad og et hit at servere for mindre børn nytårsaften.
Sådan gør du:
  1. Skær fisken ud i små stykker, og hak dem i en foodprocessor med salt.
  2. Tilsæt æggehvide og karry, tænd på højeste trin og kør fiskekødet hurtigt med fløde.
  3. Vend rejerne i farsen. Rør fiskefarsen igennem. Form ca. 10 fiskefrikadeller, og steg dem på en slip let-pande i smør og olie 7-8 min. på hver side ved middel varme.
  4. Gulerodssalat: Riv gulerødderne groft, krydr med salt og peber, bland med dild og limesaft. Servér gulerodssalat med lime til fiskefrikadeller med karry og brød.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri