Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Det er lækkert med fiskefrikadeller både på frokostbordet og til middag. Og fiskefrikadeller er en fin måde at vænne også børnene til at spise fisk.
Fiskefrikadeller
3-4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 10 min.
2½ dl mælk
15 g smør
Tilbehør: remoulade eller pickles og rugbrød
Sådan gør du:
  1. Hak fiskekødet hurtigt i en foodprocessor og tag det over i en skål. Rør det sejt med ½ tsk salt.
  2. Skær brødet i terninger og udblød det i mælken. Rør fiskekødet med udblødt brød, mælk og æg. Smag til med salt, peber og revet muskat. Tilsæt evt. hakkede krydderurter og steg farsen som frikadeller på en pande med smør og olie ca. 5 min. på hver side.
  3. Servér til frokost med rugbrød og remoulade eller pickles eller til aftensmad med kartofler og pickles.
Tips!
Fiskefrikadeller er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Jes Buusmann / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge