Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Fiskefrikadeller er hurtig og nem mad, og skulle der blive lidt tilovers, har du fint pålæg.
Fiskefrikadeller
2 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
½ tsk salt
1 æg
Tilbehør: citron og rugbrød eller små kartofler vendt i smør og hakket grønt
Sådan gør du:
  1. Hak fisken let i en foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad maskinen køre kort, kun lige til farsen er dannet.
  2. Steg farsen til frikadeller i en blanding af smør og olie, og servér med det ønskede tilbehør.
Tips!
Fiskefrikadeller er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl / Opskrift: Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri