Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
En klassisk opskrift på fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller
ca. 12 stk.
Arbejdstid: 30 min.
Hviletid: 30 min.
Stege/kogetid: 20 min.
Ingredienser:
1½ tsk groft salt
2 æg
ca. 2 dl mælk
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Hak fiskekødet, evt. i en foodprocessor. Rør den hakkede fisk med salt og rør derefter farsen med løg, peber, mel og æg. Rør mælken i lidt ad gangen og rør farsen smidig.
  2. Stil skålen i køleskab i mindst 30 min. Rør fiskefarsen igennem.
  3. Form 12 fiskefrikadeller og steg dem på en slip let-pande i olie og smør i 6-8 min. på hver side ved middel varme.
  4. Nyd dem varme eller kolde med citron, remoulade og rugbrød eller kartofler.
Tips!
Fiskefrikadeller er fryse-egnede (hvis fisken ikke har været frossen før).
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri