Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Fiskegryde med tomat
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Stege-/kogetid: ca. 20 min.
Ingredienser:
havtaske (eller anden hvid fisk)
500 g tomater
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skær fisken i stykker på ca. 3x3 cm.
  2. Rens porrerne, og skær dem i ringe. Skær tomaterne i terninger.
  3. Steg porreringene klare i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt timian og tomater. Lad det stege sammen i nogle min. Krydr med salt og peber.
  4. Tilsæt evt. hvidvin, og kog i ca. 10 min. under låg.
  5. Kom fisken i gryden med den kogende varme porre-tomat-blanding. Læg låg på gryden, og sluk for blusset. Lad fisken trække færdig i ca. 10 min. Servér fiskegryden med groft brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge