Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl og tør 200 g mager fisk (f.eks. fileter af fladfisk) og drys med lidt salt.
  2. Striml 100 g optøet spinat (eller frisk, blancheret spinat) groft.
  3. Befri ½ rød peberfrugt (ca. 50 g) for frøstol og kerner og skær den i tern.
  4. Stuvning: Bring 1½ dl aspargeslage i kog. Rør 1 spsk mel ud i ½ dl mælk og jævn aspargeslagen med den. Lad sovsen småkoge et par min. Varm 1 dl aspargessnitter (75 g) og 50 g rejer i sovsen. Smag til med salt og 1 knsp cayennepeber.
  5. Fordél spinat og peberfrugt i et tærtefad (ca. 22 cm i diameter). Hæld stuvningen over. Bred 2 plader fillodej ud over fyldet og fold det ind, så kanterne ikke hænger ud over fadet. Pensl med 1 tsk olie.
  6. Bag tærten på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 30 min. Portionen rækker til 2 personer.

    Opskriften er fra „Let mad – til dig der vil tabe i vægt” udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri