Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk 1 tsk fintrevet citronskal, 1 ½ spsk citronsaft, sukker, salt og peber sammen, til sukkeret er opløst og pisk olien i.
  2. Skyl salaten grundigt, slyng den tør og pluk den i mindre stykker. Vend dressingen i salaten og anret i en skål eller på et fad.
  3. Anret de pillede rejer på salaten og pynt evt. med dild.
Tips!
Køb gerne friske fjordrejer og kog/pil dem selv: Giv 3 l vand et opkog og tilsæt 3 spsk salt og 2 tsk sukker. Hæld 1 kg friske fjordrejer i det spilkogende vand og vend rundt, til alle rejer er røde, og vandet koger igen – det tager et par min. Tag gryden af varmen og lad rejerne stå i vandet 1 min. Hæld rejerne på et dørslag, skyl dem i koldt vand og bred dem ud på et fad. Pil dem.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri