Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En pandekagesæk med fyld er en festlig dessert, der er let at lave klar, nogle timer før den skal nydes. Flamberede pandekager er en rigtig luksusret – man kan gøre en del klar i forvejen, men sovsen og flamberingen skal laves lige før servering.
Flamberede og fyldte pandekager
4 personer
Pandekagesæk med sveskefyld:
Arbejdstid: 20 min. (hvis pandekagerne er bagte)
Ikke fryse-egnet
(4 personer) 8 kolde pandekager
Cognacflamberede crêpes:
Arbejdstid: 35 min. (når pandekagerne er bagt)
Pandekagerne er fryseegnede uden tilbehør
(4 personer) 8 crêpes
Appelsincreme:
Drys:
Sådan gør du:
  1. Pandekagesæk med sveskefyld:
  2. Fjern stenene i sveskerne og skær dem i mindre stykker.
  3. Pisk fløden til flødeskum med kornene af vaniljestangen. Bland sveskerne i og fordel fyldet på midten af hver pandekage.
  4. Luk med en snor, sløjfe eller et
  5. stykke flækket vaniljestang. Stil dem koldt indtil servering.
  6. Cognacflamberede crêpes:
  7. Bland mælk, majsstivelse, æggeblommer og sukker i en gryde. Pisk det godt sammen og kog cremen under omrøring ca. 4 min. Kom cremen i en skål, og drys med lidt sukker. Smag den kolde creme til med fintrevet appelsinskal og vend letpisket flødeskum i.
  8. Smør pandekagerne med appelsincremen og rul sammen. '
  9. Smelt sukker på en pande til karamel, tilsæt saft af appelsinen og kog til en tyk sirup. Læg de fyldte pandekager på panden. '
  10. Varm cognacen forsigtigt i en gryde – hæld den over pandekagerne, og sæt straks ild til, så den brænder. Drys med hakkede mandler.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri