Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet med finthakket rosmarin, salt og peber.
  2. Brun kødet i olie på en pande. Steg det herefter i ca. 10 min. ved jævn til svag varme. Vend kø-det flere gange under stegningen.
  3. Fritter: Skræl kartoflerne, og skær dem til lidt tykke fritter. Bland dem med olie og salt.
  4. Fordél dem på bagepapir på en bageplade.
  5. Sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min. Vend rundt i dem et par gange undervejs.
  6. Dip: Rør cremefraiche, mayonnaise, presset hvidløg og hakket dild sammen til en dip.
  7. Skær kødet i tynde skiver, og servér med kartofler, dip og gnavegrønt.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Leigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Mikkel Adsbøl, Betina Hastoft og Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge