Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
En lækker og meget festlig ret.
Flanksteaksalat med cashewnødder
4 personer
Arbejdstid: 25 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Mangosalat:
Dressing:
Pynt: frisk koriander og 50 g ristede cashewnødder
Tilbehør: ægnudler og sød chilisovs
Sådan gør du:
  1. Krydr kødet og brun det på begge sider i olie. Skru lidt ned og steg ca. 5 min. på hver side. Lad kødet hvile 10 min.
  2. Skræl mangoen og skær frugtkødet i tynde både. Skær peberfrugten i små terninger. Snit salaten og bland den med mango og peberfrugt. Kog broccoli i letsaltet vand 2-3 min. og hæld dem i en sigte.
  3. Pisk dressingen sammen og vend den i salaten sammen med broccoli. Skær kødet i tynde skiver på skrå og anret med salaten. Pynt med koriander og cashewnødder.
Velbekomme!
Foto: Mikkel Adsbøl og Betina Hastoft / Opskrift: Karen Hare og Bente Nissen Lundsgaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri