Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æggene sammen med mælken. Steg kødskiverne ved jævn varme, til de er sprøde. Tag dem af panden. Hæld æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme. Anret kødskiverne på æggemassen, inden den bliver helt stiv. Fordel tomater og agurk ovenpå og drys med purløg.
  2. Æggekage i ovn:
    Er man flere end fire personer til æggekage, er det en god idé at bage den i ovnen. Steg først flæskeskiverne på panden (beregn 2 stykker pr. person). Pisk æg og mælk sammen, her beregnes 2 æg og 2 spsk mælk pr. person. Hæld æggemassen i et smurt ovnfast fad eller en lille bradepande. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25-30 min. De sidste minutter lægges flæskestykkerne på æggekagen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri