Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Det er både praktisk og populært at lave en steg til gæste- og fødselsdagsmiddage. Her er valgt en flæskesteg, der serveres med lette forårssalater.
Flæskesteg med grønt
4-6 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stege/kogetid: ca. 1 1/2 time
Kødet er fryse-egnet
Kartoffelsne:
2-3 spsk smør
Grønsager:
Sådan gør du:
  1. Flæskesteg: Sørg for, at sværen på stegen er ridset helt igennem. Krydr med peber og gnid salt ned imellem sværene, og læg stegen i en bradepande med lidt vand i bunden.
  2. Sæt den i ovnen og tænd på 200 grader. Steg ca. 1 time og 15 min., til stegetermometeret viser 55 grader. Er sværen sprød, steges stegen videre, til centrumtemperaturen er 65 grader.
  3. Er sværen ikke sprød, sættes temperaturen op til 225 grader. Tag stegen ud af ovnen, og lad den hvile i 20 min.
  4. Kartoffelsne:
    Kog kartofler, og pres dem igennem en kartoffelpresse. Smag til med smør, salt og peber.
  5. Grønsager:
    Kog bønnerne et par minutter og dryp dem af. Vend dem i dressingen sammen med salat, tomater og radiser.
  6. Anret skiver af flæskesteg med kartoffelsne og grønsager og servér.
Tips!
Vinaigrette er en dressing af olie og vineddike. Blandes i forholdet 3 dele olie og 1 del eddike. Krydr med salt og peber, dijonsennep, knust hvidløg og finthakkede krydderurter. Dressingen er god til salater og kolde kogte grønsager.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri