Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Kanelkagerne bages i delikate portionsstørrelser, og både kanelkager og fløderuller skal først fyldes med flødeskum lige inden servering. En imponerende dessert, der er en konditor værdig.
Sådan gør du:
  1. Fløderuller:
  2. Optø butterdejspladerne og rul dem lidt tyndere. Skær dem herefter i 2 cm brede stimler.
  3. Form alufolie til en rulle (3-4 cm i bredden og 8 cm lange), brug evt. en tom køkkenrulle, som omvikles med alufolie.
  4. Vikl dejstrimlerne omkring og sørg for, at hver strimmel overlapper den foregående, så de danner en fin rulle. Pensl oversiden med æggehvide og drys med tesukker blandet med finthakkede mandler.
  5. Bag rullerne ved 200 grader i ca. 20 min. Tag forsigtigt rullerne af, inden de bliver helt kolde.
  6. Fyld: Pisk fløden stiv med sukker og sprøjt dem i rullerne. Pynt med en geléklat i hver ende.
  7. Kanelkager:
  8. Rør blødt smør og sukker sammen. Rør ægget i. Bland kanel i melet og vend det i dejen. Aftegn bunde på bagepapir lagt på bagepladen (12 cm i diam.). Smør dejen ud herpå. Bag kagerne ved 200 grader i ca. 5 min. Lad dem svale lidt på pladen, inden de tages af.
  9. Pisk fløden til skum og læg bundene sammen med flødeskum i fire eller flere lag, alt efter ønske. Smelt chokoladen og kom det på de øverste bunde.
Tips!
I stedet for chokolade kan der kommes sigtet flormelis på øverste bund. Friske bær eller syltet frugt kan serveres til.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri