Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Søde sager og drikkeVegetarisk
Når man får det for varmt i solen, er der ikke noget så skønt som at blive kølet ned med hjemmelavet is eller sorbet. Det er nemt med en ismaskine, men det kan også lade sig gøre med en helt almindelig fryser.
Sådan gør du:
  1. Flæk vaniljestangen og skrab marven ud. Kom vaniljemarv og -stang i en gryde sammen med mælk og fløde. Giv det et opkog, sluk for varmen og lad det trække 10 min.
  2. Pisk æggeblommerne sammen med sukker i en skål. Pisk mælk/fløde i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden.
  3. Pisk under opvarmning, til det får en cremet konsistens – det må ikke koge! Si cremen over i en skål og lad den blive helt kold.
  4. Pisk æggeblommerne sammen med sukker i en skål. Pisk mælk/fløde i æggeblommerne og hæld det tilbage i gryden. Pisk under opvarmning, til det får en cremet konsistens – det må ikke koge! Si cremen over i en skål og lad den blive helt kold.
  5. Frys cremen i en ismaskine. Hvis du ikke har en ismaskine, så hældcremen i en form og stil den i fryseren. Pisk den igennem hvert 20. min., til isen er frossen.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri