Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Servér den fløjlsbløde fløderand, som en lækker dessert med årstidens frugter. Her har vi valgt en 'vinterversion' med vinterens gode eksotiske frugter.
Fløderand
4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Hviletid: ca. 2 timer
Ikke fryse-egnet
1⁄2 l piskefløde
1⁄2 stang vanilje
3 spsk flormelis
6 blade husblas
Frugtsalat:
Sådan gør du:
  1. Læg husblasbladene i blød i koldt vand ca. 5 min. Tag dem op og lad lidt vand hænge ved. Kom dem i en lille skål og smelt dem over vandbad.
  2. Pisk fløden til let skum med kornene af vaniljen. Drys flormelis i. Rør den lunkne husblas i flødeskummet i en stråle og hæld det i en randform. Sæt den i køleskabet ca. 2 timer, til den er stivnet.
  3. Løsn i kanten med en kniv, og dyp hurtigt formen i varmt vand. Vend den ud på et fad, og anret med frugtsalat af blandet frisk frugt skåret i små stykker.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri