Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Skøn hindbærkage med flødecreme, 'hindbærsukker' og friske bær.
Flot & festlig hindbærkage
Ca. 8 personer
Arbejdstid: 1 time
Bagetid: 30 min.
Fryse-egnet
Kagebunde:
125 g mel
125 g sukker
125 g smør
4 æg
Fyld:
1⁄2 l piskefløde
3 spsk flormelis
Pynt:
200 g sukker
250 g friske hindbær
Sådan gør du:
  1. Smør 2 springforme (22 cm) med smør og drys dem med sukker. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Sigt mel og bagepulver over i en stor skål og tilsæt sukker, blødt smør, kokos og æg. Pisk det godt igennem med en håndmikser (til det er jævnt) og fordel dejen i de to forme. Bag kagerne ca. 30 min. Stil dem på en rist til afkøling og åben formene efter ca. 5 min. Lad kagerne køle helt af.
  3. Pisk fløden til skum. Mos halvdelen af hindbærrene sammen med flormelis med en gaffel og tag 2 tsk saft fra til hindbærsukker.
  4. Flæk de 2 kager med en kniv, så der bliver 4 bunde. Smør de 3 bunde med hindbærmos og læg dem sammen med flødeskum og hele hindbær. Læg den sidste bund ovenpå og smør overflade og sider med et tyndt lag flødeskum. Stil kagen koldt.
  5. Hindbærsukker: Bland sukker og saft grundigt, til det har en ensartet farve. Bred det ud på et fad og lad det tørre 10-30 min. Drys kagens overflader med hindbærsukker og pynt med bær og mynteblade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge