Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Flutes med fuldkorn
(4 stk.)
Arbejdstid: 25 min.
Hævetid: 2 timer
Bagetid: 18 min.
Fryse-egnede
Ingredienser:
10 g gær
1 spsk groft salt
Sådan gør du:
  1. Rør vand, rugmel og gær sammen i en skål og lad det stå på køkkenbordet i 1 times tid.
  2. Rør dejen igennem og tilsæt salt, fuldkornsmel og hvedemel – hold lidt af hvedemelet tilbage. Rør dejen godt igennem med en træske eller på maskine og lad den hæve tildækket i 1 times tid.
  3. Vend dejen ud på et meldrysset bord og træk kanterne ind mod midten, indtil dejen føles elastisk. Del dejen i 4 stykker og tril dem til lange pølser. Læg dem på 1-2 bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 1 times tid.
  4. Varm ovnen op til 250 grader varmluft (275 grader alm. ovnvarme). Rids brødene med en skarp kniv og bag dem i 15-18 min. – det skal lyde hult, når man banker på dem. Lad dem afkøle på en rist.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri