Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørBagværk
De lækre italienske brød kan spises, som de er, eller bages med toppings som bløde løg, (soltørrede) tomater, pesto, pizzasovs, chorizopølse og/eller ost.
Focaccia
(8-12 stk.)
Arbejdstid: 20 min.
Hævetid: 1½ time
Bagetid: 20 min.
Fryse-egnede
Ingredienser:
25 g gær
3 dl vand
3 spsk olivenolie
1 tsk salt
¼ tsk sukker
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt olivenolie, mel, salt og sukker. Ælt dejen grundigt igennem og lad den hæve tildækket i 1 time.
  2. Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 8-12 stykker. Form dem til aflange, flade brød og læg dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i ca. ½ time.
  3. Prik fordybninger i brødene med våde fingre. Pensl olivenolie/vand på brødene, drys med ros- ødene, dene, rosmarinnåle og havsalt og sæt dem i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.
Tips!
Dejen kan også presses ned i en lille bradepande og bages som ét firkantet brød, der siden kan skæres i skiver. Den kan også æltes sammen med koldt vand og hæve koldt natten over.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri