Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Bløde og luftige boller passer perfekt til en fød­sels­dagsfest – eller blot en hyggelig komsammen.
Fødselsdagsboller
Ca. 20 stk.
Arbejdstid: ca. 25 min.
Bagetid: ca. 15 min. (pr. plade)
150 g smør
6 dl mælk
75 g gær
1 æg
1½ dl sukker
1½ tsk. kardemomme
ca. 1 kg hvedemel
Pensling:
1 æg
Sådan gør du:
  1. Smelt smør, hæld mælk i, og varm op til 37 grader. Rør gæren ud heri.
  2. Hæld blandingen i en stor skål, og tilsæt sammenpisket æg, sukker, kardemomme og mel. Ælt dejen, til den bliver glat og smidig, evt. på en køkkenmaskine.
  3. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i 30-40 min.
  4. Form dejen til ca. 20 boller, sæt dem på bageplader med bagepapir, og pensl dem med sammenpisket æg.
  5. Bag bollerne gyldne ved 200 grader i ca. 15 min. Lad dem afkøle på en bagerist.
Velbekomme!
Foto: Dyrløv & Holthe Opskrift: Sandra Leigh Draznin og Kristin Jøtun
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge