Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Hip, hip, hurra! Her er en stor, festlig kringle fyldt med friske rabarber og sprøde solsikkekerner. Den kan sagtens laves i mindre portioner eller som boller. Arbejdstid: ca. 40 min. Hævetid: 45 min. Bagetid: ca. 40 min. Fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Smuldr smør i melet (evt. på en foodprocessor).
  2. Rør gæren ud i vand med sukker og rør det i melblandingen sammen med æggene. Ælt dejen, til den hænger sammen.
  3. Rul den ud til to stænger – ca. 1/2 cm tykke og 60 cm lange. Læg dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Bland fyldet sammen. Læg fyldet på midten af stængerne og fold siderne om fyldet.
  5. Saml stængerne til en kringle ved at trykke dejen sammen med fingrene. Lad den hæve i 45 min. et lunt sted.
  6. Pensl med sammenpisket æg og drys evt. med perlesukker. Bag kringlen ved 200 grader i ca. 40 min. Læg evt. et stykke bagepapir over kringlen den sidste tid af bagetiden, hvis den bliver for mørk.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri