Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bunde:
  2. Rør sukker og smør godt sammen og rør æggene i. Bland mel, bagepulver og revet citronskal og rør det i dejen sammen med citronsaft.
  3. Del dejen i 3 lagkagebunde og bag dem i lagkageforme (22 cm i diameter) ved 225 grader i ca. 8 min.
  4. Creme:
  5. Pisk æggeblommer og flormelis sammen og pisk majsstivelse i. Bring fløden i kog sammen med den flækkede vaniljestang.
  6. Hæld den kogende varme fløde i æggemassen, mens der piskes, og hæld den derefter tilbage i gryden.
  7. Bring cremen i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. Lad cremen svale.
  8. Sammenlægning:
  9. Fordél jordbær/ hindbærmarmelade og creme med letknuste makroner mellem bundene. Kom marmelade i et tyndt lag på øverste bund.
  10. Rul marcipanen tyndt ud, skær den til og læg den på øverste bund. Pynt med marcipan og coktailbær samt chokoladebogstaver. Sprøjt kanten med flødeskum og sæt lys og flag i.
Tips!
I stedet for marcipanlaget på øverste bund kan der lægges et tyndt lag flødeskum, som evt. drysses med finthakket eller høvlet chokolade.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri