Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skrub eller skrab kartoflerne rene og kom dem i kogende, letsaltet vand. Lad dem simre 8-10 min. Tag gryden af varmen og lad dem trække færdige under låg ca. 8 min. Hæld vandet fra kartoflerne, overhæld dem med koldt vand og lad dem dryppe godt af.
  2. Rens de øvrige grønsager (undtagen ærter) og skær i mindre stykker – del blomkålen i buketter. Kog grønsagerne møre, men sprøde, i kogende, letsaltet vand, én slags ad gangen og læg dem straks i koldt vand, før de drypper af.
  3. Bælg ærterne. Pil skalotteløgene og hak dem fint. Pisk dem sammen med sennep og vineddike. Pisk olivenolien i lidt ad gangen og spæd evt. med et par skefulde vand. Smag til med salt og peber og vend kartofler og grønsager sammen med dressingen.
  4. Drys ærterne over salaten og server evt. sammen med en god kogt eller lufttørret skinke.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri