Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens 2 foreller (ca. 400 g), friske eller frosne, skyl dem og kog dem i vand tilsat salt og citronsaft i ca. 10 min.
  2. Lad fiskene afkøle og befri dem for skind og ben.
  3. Udblød 3 blade husblas i koldt vand.
  4. Mos fiskekødet med en gaffel.
  5. Rør 1½ dl syrnet mælkeprodukt (højst 0,7% fedt) med 1 tsk citronsaft, det mosede fiskekød, 1 spsk finthakket løg (ca. 10 g), ½ rød peberfrugt (ca. 50 g) skåret i fine tern og 2 spsk fintklippet purløg. Krydr med salt og peber.
  6. Knug husblassen fri for vand og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.
  7. Lad husblassen blive håndvarm og rør den forsigtigt i moussen i en tynd stråle.
  8. Kom moussen i en form og stil den i køleskabet i mindst 4 timer.
  9. Skær moussen i skiver og anret den på 4 tallerkener med salat, citron og klippet purløg. Giv groft brød til.
  10. Rækker til 4 personer som forret.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „God mad – til små” gryder udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri