Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Fjern sener, skær lammemørbraderne i halve og vend dem i en skål med soja, sesamolie, sesamfrø og forårsløg.
  2. Lad yoghurt dryppe af i et kaffefilter min. 20 min. Flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, vend dem i en skål med 1/4 tsk salt og lad dem trække 15 min. Tør dem og vend dem i yoghurten sammen med cherrytomater, hvidløg og friskkværnet peber.
  3. Sæt kødet på spyd sammen med rødløg og steg det på en varm grill eller en grillpande eller under grillen i ovnen ca. 10 min. Vend spyddene nogle gange undervejs.
  4. Tips: Brug eventuelt græsk yoghurt, der ikke skal presses.
  5. Fjern sener, skær lammemørbraderne i halve og vend dem i en skål med soja, sesamolie, sesamfrø og forårsløg.
  6. Lad yoghurt dryppe af i et kaffefilter min. 20 min. Flæk agurken og skrab kernerne ud. Skær den i skiver, vend dem i en skål med 1/4 tsk salt og lad dem trække 15 min. Tør dem og vend dem i yoghurten sammen med cherrytomater, hvidløg og friskkværnet peber.
  7. Sæt kødet på spyd sammen med rødløg og steg det på en varm grill eller en grillpande eller under grillen i ovnen ca. 10 min. Vend spyddene nogle gange undervejs.
  8. Tips: Brug eventuelt græsk yoghurt, der ikke skal presses.
Tips!
Tips: Brug eventuelt græsk yoghurt, der ikke skal presses.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri