Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Forloren and er mørbrad fyldt med svesker og æbler og passer fint til to. Måske er der også lidt til frokosten 1. juledag.
Forloren and
(2 pers.)
Arbejdstid: ca. 20 min.
Stegetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet
2 spsk smør
Sådan gør du:
  1. Befri mørbraden for sener og hinder og flæk den næsten helt igennem på langs. Drys den med salt og peber.
  2. Fordel æbler og svesker på mørbraden og fold kødsiderne omkring. Bind med kødsnor. Brun mørbraden på alle sider i smørret i en gryde.
  3. Hæld 1 dl af væden ved. Lad mørbraden snurre 10 min., vend den og lad den snurre endnu 10 min. Tag den op og tilsæt resten af bouillonen. Bring i kog og jævn skyen til sovs.
  4. Skær mørbraden i skiver og servér den med sovs, (brunede) kartofler og rødkål.
Tips!
Middag til én: Frys evt. halvdelen af mørbraden eller steg også bøffer til julefrokosten dagen efter. Steg bøfferne 3-4 min. på hver side. Serveres på løgsveskeblanding: Brun 1 løg i fedtstof på panden. Tilsæt 1 æble i både og 5 udstenede svesker. Lad det snurre med 4-5 min. Anret bøfferne herpå.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri