Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFiskKalorielet
Eller kald det rullesteg. Mmmm.. det smager godt, som julemad eller en dejlig efterårsret.
Sådan gør du:
  1. Lav et snit ind i kødet med en skarp kniv og fold kalkunbrystet ud, så det bliver ét stort, fladt stykke.
  2. Skræl æblet, skær det i tynde både og skær sveskerne lidt ud.
  3. Læg frugterne oven på kødet, rul det sammen og bind det for at holde det på plads.
  4. Læg det herefter i et ovnfast fad. Kom bouillonen ved og krydr kødet med salt og peber.
  5. Sæt stegen i en varm ovn og steg ved 200° i ca 40 minutter.
  6. Skær kødet i skiver og server dem med grønsager efter ønske og den lækre sauce, der er i bunden af fadet (æblet har jævnet saucen).
  7. Den forlorne and kan serveres med traditionelt andetilbehør, som for eksempel lun rødkål, waldorfsalat og kartofler, som du kan finde opskrifter på andetsteds i bogen.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek og Mikkel Adsbøl Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri